Aanmelden

Als je interesse hebt in ons project kun je je aanmelden via het formulier rechts. De eerstvolgende informatiebijeenkomst zal plaatsvinden begin februari 2019. Op de informatiemiddag krijg je uitleg over het project, de stand van zaken en het lidmaatschap. Na de informatiebijeenkomst kun je je opgeven voor een huiskamerbijeenkomst met een persoonlijke insteek en wederzijdse kennismaking. De volledige aanmeldprocedure is weergegeven in een stroomdiagram.

Als je nu al overweegt om in het project te komen wonen, dan is het belangrijk alle velden in te vullen, zodat we enigszins weten wat we van je kunnen verwachten. Zo niet, dan volstaat het invullen van de verplichte velden.

Van toekomstige bewoners verwachten wij dat zij zich volledig in onze visie en uitgangspunten kunnen vinden. Ook is het belangrijk dat je het Programma van Wensen goed leest, zodat je weet hoe het project eruit komt te zien en of dit echt bij je past. Tenslotte is het belangrijk dat je ongeveer een dagdeel per week kunt bijdragen aan de realisatie van het project.

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier
Aanmeldprocedure

Aanmeldprocedure